Am ajuns să cred că şi terapia are divese calităţi - ca o pereche de pantofi pe care o poţi cumpăra din complexul Europa din Colentina, de la Metro, de la o firmă producătoare de pantofi, pe comandă, sau de pe strada La Dolce Vita din Roma... Depinde ce consideri că meriţi: ceva ieftin, ceva comod, ceva elegant, ceva "de firmă", ceva uşor de găsit sau ceva special pentru tine care să te definească.

Este adevărat, trăim într-o epocă obsedată în egală măsură de trup şi de coafurile vedetelor, însă realitatea este că cei mai mulţi dintre noi ştiu foarte puţine despre ce se petrece în acest sistem miraculos, deopotrivă ştiinţific şi artistic, mintea umană. Decenii întregi sunteţi proprietarul unei cochilii acoperite cu piele, dar probabil ştiţi mai multe despre telefonul dvs. mobil, despre maşina pe care o conduceţi şi despre multe alte lucruri decât despre propria relaţie minte-trup. În ceea ce priveşte longevitatea şi calitatea vieţii, înţelegerea propriului mecanism vă va oferi puterea, autoritatea şi capacitatea de a trăi o viaţă mai bună şi mai sănătoasă.


Delia Ciobancan - Servicii

Ce trebuie să ştiţi despre consiliere

 

1. Consilierea este un mod de ajutor specializat acordat de o persoană pregătită profesional, atunci când în viaţa cuiva intervine o criză majoră, un obstacol, necesitatea unei decizii importante de exemplu pierderea unei persoane dragi, probleme în cuplu, divorţ, probleme în realaţia părinte-copil, nevoia de adaptare la o nouă situaţie de viaţă excesiv de solicitantă.


În situaţii de criză, mintea noastră este năpădită de emoţii puternice care antrenează mecanisme de apărare. Aceasta este o reacţie normală, numai că uneori intensitatea şi durabilitatea ei o face nefolositoare. Consilierul te va ascultă, îţi va înţelege emoţiile, apoi te va ajuta să găseşti o soluţie adecvată.


2. Solicitările pentru consiliere psihologică pot fi anunţate telefonic la 07330984444 sau pe e-mail Delia.Ciobancan@psychedeli.ro


3. În funcţie de descrierea tulburărilor sau aşteptărilor puteţi fi îndrumat pentru o programare de consiliere, psihoterapie sau coaching. Consultaţiile, datele de contact şi informaţiile din acest site sunt furnizate exclusiv de psiholog Delia Ciobancan.


4. În urma primei şedinţe de consiliere psihologică veţi afla ce se întâmplă într-un process terapeutic şi cum se vor desfăşura şedinţele viitoare. Terapia de scurtă durată cuprinde 10-20 şedinţe şi se desfăşoară săptămânal. O oră pe săptămână va fi timpul în care vom vorbi numai despre dumneavoastră.